Het juiste advies voor uw woning of bedrijf

Weet u welke maatregel u voor uw woning of bedrijf wilt toepassen? Neem dan contact met ons op en gezamenlijk gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Maar misschien twijfelt u nog of wilt u graag onafhankelijk advies over welke oplossing in uw situatie mogelijk is? Neem dan contact op met één van de onderstaande onafhankelijke energieadviseurs. Zij kunnen u ondersteunen met een eenvoudige energiescan van uw woning tot een compleet energiebesparingsadvies (met of zonder energielabel), van een e-novatieadvies voor volledig energieneutraal renoveren tot een energiebesparingsonderzoek van uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook terecht bij het Energieloket Lingewaard.

 

Esther Schenkelaars

Esther Schenkelaars is bedrijfskundige, Passiefhuisspecialist, en gecertificeerd Energie Prestatie Adviseur Woningen. Vanuit de E-novatiewinkel adviseert zij klanten over de mogelijkheden om hun woning energiezuinig of energieneutraal te renoveren, en ontwerpt en berekent energieneutrale en/of 0-op-de-meterrenovaties bouwkundig en energetisch, en zij begeleidt klanten op het gebied van subsidies en financiering en zij begeleidt renovatieprojecten als bouwbegeleider en/of uitvoerder. 

Werkzaamheden: energiescan, e-novatieadvies, energieneutraal advies, e-novatieplan, e-novatie project

Monique Zegers

Monique Zegers is als energiebeheerder en energiecoördinator jarenlang bij gemeenten werkzaam geweest. Sinds 2008 is zij gecertificeerd Energie-Prestatie Adviseur voor de utiliteit en heeft zij haar eigen bedrijf gestart: Z-EP. Monique is partner in het opstellen van de meer complexe energie- en bespaaradviezen en gelooft heilig in “meten is weten”. Daarom neemt zij altijd haar warmtebeeldcamera en temperatuurloggers mee. Analyseren van de verbruiksgegevens is bijna haar hobby. Voor energie-vraagstukken in de utiliteit kan Monique Zegers -energie projecten u bijstaan. 

Werkzaamheden: energieadvies bedrijven, energielabel, EPA-U, maatwerkadvies, quick-scan, warmtebeelden

Laurette Bulkens

Laurette Bulkens adviseert uw als bouw- en energiedeskundige graag hoe techniek kan worden ingezet om u een comfortabele leef- en werkomgeving te bieden tegen lagere energiekosten. Hebt u een energielabel nodig voor de verkoop? Vanuit Lette Advies kan Laurette u ontzorgen. Of heeft u vragen over uw energiegebruik, een hoge energierekening, comfortklachten of vochtproblemen? Of liever een renovatie? Voor elke kleine of grote vraag is er een advies mogelijk. Bijvoorbeeld een korte scan door de woning of een compleet energiebesparingsadvies.

Werkzaamheden: energieadvies woningen en bedrijven, energielabel, EPA-U en EPA-W, maatwerkadvies, quick-scan

 

 

 

 

Ik wil graag een afspraak voor
energiescan
energieadvies
energielabel
e-novatie advies
energieneutraal advies
energieadvies bedrijf
Ik wil graag contact met
Esther Schenkelaars
Monique Zeegers
Laurette Bulkens
geen voorkeur
Opmerkingen