Energiek Lingewaard

Informatieavond in Angeren

Energiek Lingewaard, een coproductie van Lingewaard Energie en Het-Energiecollectief Lingewaard, organiseert informatieavonden over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Na de druk bezochte avonden in Bemmel en Haalderen, gaan we deze keer naar Angeren U bent van harte uitgenodigd!

Informatieavond: Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of energie opwekken? Kom dan op dinsdagavond 22 november naar de informatieavond in het Dorpshuis in Angeren voor gratis informatie en advies. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom.

Toenemende energielasten: De energielasten nemen voor veel huishoudens jaarlijks toe. Door te investeren in duurzame maatregelen kunt u deze energielasten fors verlagen. Daarnaast zorgt het ook voor een gezond binnenklimaat, het verhoogt het wooncomfort en het energielabel van de woning wordt verbeterd, met als gevolg dat de woning waardevast blijft of zelfs in waarde zal stijgen.

Duurzame maatregelen: Tijdens de informatieavond wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, isolatie en houtpelletkachels/ketels. Vakspecialisten zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden en vragen: Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de koffie wel prettig. Aanmelden kan via info@lingewaardenergie.nl. Ook kunt u via dit e-mailadres uw vragen vast indienen.

Naar het overzicht