Deelnemers

Bij het Energiecollectief bent u verzekerd van deskundig, eerlijk, persoonlijk en duurzaam advies op het gebied van energiebesparende maatregelen.

Als erkende bedrijven in ons eigen specialisme hebben we goed opgeleide vakmensen in dienst en ruime ervaring met duurzame energietechnieken. Om de erkenning te behouden wordt de kwaliteit van ons werk regelmatig getoetst. Daarnaast zijn we aangesloten bij brancheorganisaties en werken we alleen met VCA gecertificeerde monteurs, zo kunnen we onze kwaliteit nog beter waarborgen. Ook geven we toekomstige generaties een kans door te werken als erkend leerbedrijf. 

Onze ondernemers stellen zich aan u voor:

DENNED Installatietechniek

Bij DENNED is uw behoefte als opdrachtgever het uitgangspunt. U kiest per definitie voor een betrouwbare installatie. Daarnaast zijn modern comfort en duurzaamheid óók criteria. Veel innovatieve installaties zijn bedoeld om de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren. En dat spreekt ons aan. We zien in de praktijk namelijk dat duurzame installaties ook economische installaties zijn, met lage onderhouds- en energiekosten. Zonnepanelen, warmtewisselaars, warmteopslagsystemen, slimme gebouwbeheersystemen: we passen ze doelgericht toe. We komen graag met ideeën!                                                                                                             

“Heel bewust. Dat is ons motto. Het is de beste samenvatting van onze visie op het vak. We willen u helpen om bewuste keuzes te maken. De keuzes waar u jarenlang plezier van krijgt, zijn de keuzes die u bewust maakt”

Dennis Scheffer

 

Installatietechniek Hullenaar Balk

Wij zijn een landelijk erkend installatiebedrijf bijna 50 jaar ervaring in verwarming, gas, water, elektra, airconditioning, sanitair, dakbedekking en loodgieterswerkzaamheden. Uiteraard zijn wij up-to-date met de laatste duurzame technieken zoals warmtepompen, zonneboilers, HR verwarmingsketels, biomassaketels en zonnepanelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan hoog in het vaandel.

“Wij werken met korte communicatielijnen, hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen. Onze uitgebreide kennis en ervaring verzekerd u van het beste advies. Gedegen vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken staan garant voor een perfecte uitvoering.”

Noud van ’t Hullenaar

 

Lestrade Service

Lestrade Service is een Huissens bedrijf, dat van vader op zoon nu ruim 85 jaar bestaat. Onderhoudscontracten en de vervanging van cv ketels is een van onze specialiteiten. Ruim 6.000 particulieren en bedrijven behoren tot de klantenkring van Lestrade Service. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van cv ketels radiatoren, convector putten, vloerverwarming, zonnepanelen, zonneboilers, airco’s, warmwatervoorzieningen, warmte terugwinning en sanitair.

“Bij al deze werkzaamheden staan de serviceverlening, nazorg en garantie hoog in het vaandel. Wij laten u zowel letterlijk als figuurlijk nooit in de kou zitten.”

Jan Lestrade

 

De Wildeman vloerisolatie

Reeds 40 jaar is Tonzon gespecialiseerd in milieuvriendelijke vloerisolatie en energiebesparing. Veel warmte lekt weg door gebrekkig geïsoleerde vloeren. Daardoor voelt uw vloer onnodig koud aan. Dit effect wordt versterkt door vocht onder de woning. De vochtige bodem kan zorgen voor een slecht binnenklimaat en ook uw leidingwerk heeft veel van vocht te lijden. Daarom brengt uw Tonzon-installateur eerst een damp werende bodemfolie aan en daarna hangt hij aluminium gecoate thermokussens direct onder de vloer. Deze zorgen voor 20-30% besparing op uw gasrekening. Bij woningen met vloerverwarming kan dit zelfs oplopen tot 40%. Laat uw vloer vakkundig isoleren. Maak snel een vrijblijvende afspraak.

“De Wildeman is erkend als Vertrouwd Tonzon Installateur. Wij werken uitsluitend met originele Tonzon-materialen en wordt door Tonzon zelf gecontroleerd.”

Loek van der Lans

 

Installatiebedrijf Pere

Naast onze reguliere werkzaamheden op het gebied van sanitair, installatie, verwarming en zink en koperwerk, in het toch al brede installatievak, hebben wij inmiddels ook de kennis en ervaring met warmtepomp technieken, zonnepanelen en duurzame energieopwekking in huis. Hiermee kunnen wij in de huidige tijd bijdragen aan een leefbaar klimaat.

“Wij zetten vol in op de duurzame relatie met onze bestaande en nieuwe klanten. Zij kunnen daarom ook rekenen op de service zoals u die van ons gewend bent door de ervaren en gedreven vakmensen.”

Michel Pere

 

Van Gameren

Van Gameren is actief op het brede terrein van bouwkundige werkzaamheden: Nieuwbouw, Onderhoud & Renovatie. Als opdrachtgever bent u uiteraard verzekerd van de hoogste kwaliteit in uitvoering. Maar ook in de trajecten daarvoor en daarna. Dit uit zich in inzichtelijke planningen, duidelijke afspraken en een efficiënte werkwijze. Steeds met het doel om binnen de gestelde kaders qua tijd en financiën tot het beoogde eindresultaat te komen. Wij richten ons daarbij ook op het bedenken van alternatieve werkmethodes die de overlast verkleinen en die vaak ook lagere kosten voor opdrachtgevers inhouden. Het belang van de bewoner/gebruiker speelt hierbij een essentiële rol.

"Van Gameren bouwt met respect voor klanten en de omgeving. Wij communiceren op een heldere manier, wij maken duidelijke offertes en we kennen een no-nonsense aanpak. Ons personeel is altijd bereid een stap extra te zetten voor u. Van Gameren levert een bijdrage aan het milieu door duurzame oplossingen actief aan te bieden." 

Rob Melchels

 

Avalon Advies

Avalon Advies is al jaren een deskundige, praktische en flexibele partner voor een groot aantal gemeenten. Wij bieden gerichte oplossingen en adviestrajecten bij afval- en duurzaamheidsprojecten. Of u nou zoekt naar een geheel verzorgde implementatie van inzamelingstrajecten, een deskundige partner bij aanbestedingen of begeleiding bij een energiebesparingsproject. Bij Avalon Advies bent u aan het juiste adres. Ons team zorgt ervoor dat uw vraagstuk resulteert in een praktische en duurzame oplossing waarbij we partijen met elkaar verbinden. Naast advisering en projectleiding biedt Avalon ook administratieve diensten, zoals bij subsidietrajecten voor duurzame maatregelen (woningisolatie en duurzame energieopwekking).

"Complexe vraagstukken begrijpelijk maken; dat is onze uitdaging en onze kracht!"

Sjef Michels

Het Energiecollectief Lingewaard werkt regelmatig samen met: