21 maart Informatieavond Energiek Lingewaard

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden op het gebied van energie besparen, opwekken of duurzaam (ver)bouwen? Wilt u weten van welke subsidieregelingen u kunt profiteren? Kom dan op dinsdagavond 21 maart naar de informatieavond van Energiek Lingewaard in de Theaterkerk Bemmel (Markt 5) voor gratis informatie en advies. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom.

 

Toenemende energielasten

De energielasten nemen voor veel huishoudens toe. Met een gemiddeld verbruik van 1.500 m3 gas en 3.300 kWh elektriciteit bedraagt de energierekening ongeveer €1.735 per jaar. Door het nemen van besparende maatregelen kunt u deze energielasten fors verlagen. Daarnaast zorgt het voor een gezond binnenklimaat en een verhoogd wooncomfort. Ook het energielabel van de woning wordt verbeterd, met als gevolg dat de woning waardevast blijft of zelfs in waarde zal stijgen.

Subsidies en duurzame maatregelen

Tijdens de informatieavond wordt u geïnformeerd over de huidige subsidiemogelijkheden. Daarnaast kunt u alles te weten komen over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, isolatie en pelletkachels/ketels in uw situatie. Woont u in het buitengebied? Het vervangen van uw propaangasinstallatie door bijvoorbeeld een biomassaketel is financieel een zeer aantrekkelijke investering.

Aanmelden en vragen

Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de koffie wel handig. Aanmelden kan via info@lingewaardenergie.nl.

 

Naar het overzicht