Energiecollectief Lingewaard maakt werk van energiebesparing

Huizenbezitters die advies willen over energiebesparing, comfortabel wonen en subsidieregelingen kunnen vanaf nu terecht bij Energiecollectief Lingewaard. Onder deze naam zijn zeven lokale ondernemers, elk specialist op hun eigen vakgebied, de samenwerking aangegaan om inwoners uit Lingewaard nóg beter van dienst te zijn.

 Al jaren spant gemeente Lingewaard zich in om woningen en bedrijven in de gemeente te verduurzamen. Veel woningeigenaren hebben al één of meer energiebesparende maatregelen uit laten uitvoeren. Goed voor de portemonnee en het milieu! Maar bij het overgrote deel is nog een wereld te winnen. Hier ligt de basis van Energiecollectief Lingewaard.

 Noud van ’t Hullenaar zag dat veel energiebesparende maatregelen worden uitgevoerd door bedrijven van buiten de regio, en dat vindt hij spijtig. Van ’t Hullenaar - “We willen de inwoners van Lingewaard graag laten weten dat wij als lokale ondernemers alles in huis hebben om hen te helpen comfortabel te wonen en energie te besparen”. Samen met installateurs Balk, Pere, Denned en Lestrade, schildersbedrijf Mattijssen en isolatiebedrijf Warmterijk slaat hij de handen ineen. Van ’t Hullenaar - “Wij hebben onze ervaring, kennis en creativiteit gebundeld om u nóg beter van dienst te zijn. Kwaliteit zoals u gewend bent en service met een bekend gezicht”.

 Ook uw woongenot verhogen én stevig op uw energierekening besparen? Laat één of meer energiebesparende maatregelen uitvoeren door Energiecollectief Lingewaard. U helpt daarmee uw eigen portemonnee, het milieu, maar ook de lokale economie een handje. Snel beginnen met besparen? Kijk op www.het-energiecollectief.nl.

Uit: het Gemeentenieuws                                                 http://lingewaard.gemeentenieuwsonline.nl/lees/38573/energiecollectief-lingewaard-maakt-werk-van-energiebesparing- 

Naar het overzicht